Breaking News
Home / Valpolicella Classico Superiore Campo Praesel 2010
Valpolicella Campo Praesel
Valpolicella Campo Praesel

Valpolicella Classico Superiore Campo Praesel 2010

Kun få minutters kørsel fra Verona finder du Valpolicella. Et lille vinområde som udgøres af kun 8 kommuner. En af disse kommuner er San Pietro in Cariano, som er velkendt for sin olivenolie og ikke mindst for at fremstille fremragende rødvine som Valpolicella Superiore, Valpolicella Ripasso og naturligvis Amarone della Valpolicella.

Det er også i San Pietro in Cariano, at du finder vinproducenten Brunelli. Familien Brunelli har produceret vin siden 1936 og er i dag med sin produktion på mere end 100.000 flasker en af områdets største vinproducenter. Foruden vinproduktion tilbyder Brunelli også overnatningsmulighed i nogle rigtig dejlige indrettede lejligheder, ligesom deres lille butik har åben fra kl 9 til 19.00. I dag ledes Brunelli af sønnen Alberto, som gerne og med stor glæde viser rundt på vingården. Det kan anbefales at aftale besøget i forvejen. Hvis du ikke er til det italienske sprog så går engelsk fint her.

Valpolicella Classico Superiore Campo Praesel 2010 blev købt i forbindelse med et besøg hos Brunelli. At vinen er en ”superiore” betyder, at vinen skal været lagret til mindst den 1. januar i det 2. år efter høsten og holde en alkoholprocent på mindst 12%.

Fakta om Valpolicella Classico Superiore Campo Praesel 2010:

Druer: Corvina 65%, Rondinella 25%, Corvinone 10%
Alkoholprocent: 12%
Serveringstemperatur: 18°C
Drikkes inden: 2016
Velegnet til: Går godt til pasta, risotto, grillet grønsager og stegt kød

Brunelli4
Brunelli1
Brunelli2
Brunelli3
Kun få minutters kørsel fra Verona finder du Valpolicella. Et lille vinområde som udgøres af kun 8 kommuner. En af disse kommuner er San Pietro in Cariano, som er velkendt for sin olivenolie og ikke mindst for at fremstille fremragende rødvine som Valpolicella Superiore, Valpolicella Ripasso og naturligvis Amarone della…

Vinanmeldelse:

Bedømmelse

GOD VIN

En rigtig dejlig Valpolicella Classico Superiore. Velafbalanceret og med god fylde. En god bouquet som er præget af blomme, mandel og en svag undertone af viol. Vinens smagen er godt afstemt og vedvarende. Alt i alt et godt glas vin!

User Rating: Be the first one !

About amarone

Check Also

Best Italian Wine Adwards 2015

Best Italian Wine Adwards 2015: 3 Amaroner i top 50

Da arrangørerne af Best Italian Wine Adwards sidste år kårede Italiens bedste vine, så var det Romano ...

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Translate »